Tag archief: workshop consumentenpsychologie

Wil je weten hoe ons onbewuste brein invloed heeft op ons aankoopgedrag? En wil je zelf de verkoop via je website verbeteren met behulp van consumentenpsychologie? Dan is de Master Online Overtuigen wellicht iets voor jou.

Je leert dat het ultieme geheim achter succesvolle websites verscholen ligt in de werking van ons brein. Als je namelijk weet hoe het brein keuzes maakt en reageert op een tekst of afbeelding, dan kun je hierop aan te passen. Dankzij technieken uit de consumentenpsychologie kun je websitebezoekers helpen bij het maken van de juiste keuze en koopgedrag stimuleren.

Na het volgen van de Master Online Overtuigen weet je hoe je het brein van bezoekers moet prikkelen, motiveren en activeren om klant bij je te worden. Ook weet je welke technieken uit de consumentenpsychologie je kan toepassen om de verkoop van je site te verbeteren, omdat je praktijkgerichte tips en technieken hebt geleerd.


‘Master Online Overtuigen’ door ConsumPsy

7 januari 2014 | In Conversie-optimalisatie | door

master online overtuigen

 

Het geheim achter succesvolle websites

Wil jij het geheim achter online verkoopsucces weten? Die ligt verborgen in de werking van ons brein. Wanneer je weet hoe het brein reageert op een webdesign, tekst, productpresentatie of prijs, dan weet je hoe je koopgedrag kan gaan stimuleren.

» Lees verder


Sfeerimpressie workshop ‘Het geheim van het consumentenbrein’ 13 dec’12

17 december 2012 | In In de praktijk | door

Donderdag 13 december was het zover: ConsumPsy gaf de workshop ‘Het geheim van het consumentenbrein – de psychologie van ons aankoopgedrag’. In Enschede had een enthousiaste en uiteenlopende groep mensen zich verzameld: van verkopers tot ondernemers, marketeers en docenten marketingcommunicatie. Allemaal met één doel: het geheim van het consumentenbrein ontdekken.

» Lees verder


Workshop consumentenpsychologie donderdag 4 april 2013

7 november 2012 | In In de praktijk | door

In de workshop ‘Het geheim van het consumentenbrein: de psychologie achter ons aankoopgedrag’ wordt onthuld op welke manier je klantbeleving kan verbeteren door in te spelen op het onbewuste brein. Daar wordt volgens onderzoek namelijk meer dan 90 procent van de beslissingen genomen. Als je weet waar het onbewuste consumentenbrein door wordt geprikkeld en verleid, dan kun je beter inspelen op de behoeften van consumenten.

» Lees verder