Ons aanbod

Voor ondernemers en marketeers die worstelen met de effectiviteit van hun website of webshop, hebben we verschillende optimalisatietrajecten samengesteld. Je kan ervoor kiezen om ons de conversie-optimalisatie van je website of webshop te laten uitvoeren. Maar we kunnen ook jou, of jouw marketingteam, coachen en adviseren bij de conversie-optimalisatie van je site.

1. Conversie-optimalisatie van websites

Homepagina-optimalisatie, landingspagina-optimalisatie of optimalisatie van de gehele site.

Ik bekijk kritisch je website en stel conversiekillers en conversiekansen vast. Daarna zal ik je site stap voor stap gebruiksvriendelijker en winstgevender maken.

» Lees meer over conversie-optimalisatie voor sites

website conversie optimalisatie

2. Conversie-optimalisatie van webshops

Productpagina-optimalisatie, verbeteren van het bestelproces of optimalisatie van de gehele site.

Ik stel verbeterpunten en conversiekansen vast om je webshop effectiever en gebruiksvriendelijker te maken.

» Lees meer over conversie-optimalisatie voor shops

webshop conversie optimalisatie

3. Advies en coaching bij website-optimalisatie

Conversie-analyse, ontwikkeling testplan voor conversietesten en 1-op-1-coaching.

Ik voorzie je van praktijkgericht advies en handige tips over conversie-optimalisatie en marketingpsychologie die jijzelf kan doorvoeren op je website.

» Lees meer over advies en coaching

conversie optimalisatie advies

Het geheim van onze aanpak

Het ultieme geheim achter online succes ligt verborgen in de werking van ons brein. Als je weet hoe het brein reageert op een tekst, afbeelding, productpresentatie of prijs, dan kun je hierop inspelen in je marketing.

Wij richten onze aandacht op het verklaren en voorspellen van het gedrag van je websitebezoekers. Als je de (onbewuste) drijfveren van je doelgroep kent, heb je gouden informatie in handen. Dan kun je hen op de juiste manier benaderen met een krachtige mix van evidence based technieken.

Onze aanpak resulteert in een gebruiksvriendelijke site, meer tevreden klanten en meer online succes voor jou. Wij zorgen dus voor een win-win situatie.

Bootcamp

Conversie-optimalisatie
voor webshops

Loop niet langer klanten en omzet mis. Verhoog de verkoopkracht van je webshop. Hoe? Dat leer je in deze incompany workshop

» Bekijk het programma

workshop online marketingpsychologie