Tag archief: koopgedrag

Koopgedrag van consumenten is vrij eenvoudig te beïnvloeden. Als je tenminste weet hoe het werkt. Met behulp van effectief bewezen technieken uit de consumentenpsychologie stuur je het koopgedrag van mensen. Ben je benieuwd hoe je dit kan bereiken? Lees dan hieronder onze blogs met tips over het beïnvloeden van koopgedrag of bel ons (053 – 432 48 30) om kennis in te winnen over uw specifieke situatie.


product succesvol lanceren

3 factoren voor een succesvolle productlancering. Pas jij ze al toe?

25 mei 2017 | In Conversie-optimalisatie | door

Er komt veel op je af als je een nieuw online programma wilt lanceren. Niet alleen de inhoud is belangrijk om veel verkoop te behalen, maar je lancering is minstens even belangrijk. Als je (te) weinig mensen weet te interesseren in je lanceringsproces, dan raak je ook een topprogramma aan de straatstenen niet kwijt. Voorkom dat jou dit overkomt. Lees de tips in dit artikel voor een succesvolle lancering.

» Lees verder


ab-test productprijzen

A/B-test tip: zo bepaal je de optimale prijs voor je product

9 april 2014 | In Conversie-optimalisatie | door

Hoeveel wil een consument betalen voor je product? Het is een simpele vraag, maar het antwoord is een stuk lastiger. Want hoe bepaal je eigenlijk de optimale prijs? Je wilt je product natuurlijk niet te voordelig aanbieden, waardoor je er weinig aan verdient. Ook is het dodelijk om te veel te vragen voor je product, omdat je dan amper iets verkoopt. In dit artikel geef ik je een simpele methode waarmee je eerlijk kunt testen wat de optimale prijs is voor een product.

» Lees het hele artikel van Maud op het blog van Karel Geenen


volgorde

Verhoog uw verkoop door producten in de juiste volgorde te presenteren

10 januari 2013 | In Conversie-optimalisatie | door

Heeft de volgorde waarin u producten toont effect op koopgedrag? Ja, blijkt uit onderzoek. Er zijn drie effectief bewezen methodes om aankoopbeslissingen te beïnvloeden aan de hand van de volgorde waarin u producten toont. Wij vertellen u twee technieken die u kunt gebruiken om uw sales te verhogen.

» Lees verder


logo EditieNL

Heeft muziek invloed op koopgedrag van consumenten?

4 mei 2012 | In In de praktijk | door

Je beseft het waarschijnlijk niet, maar tijdens het winkelen heeft achtergrondmuziek invloed op je winkelgedrag. Muziek kan verkoop zowel stimuleren als ontmoedigen. Voor winkeliers is het dus belangrijk om exact te weten hoe ze muziek moeten inzetten. Vanuit het tv-programma EditieNL van RTL4 werd ik gevraagd om uitleg te geven over het effect van muziek op koopgedrag.

» Lees verder